Partnerski program Autoline
Postanite naš partner in prejemajte nagrade za stranke, ki jih pritegnete
Postanite partner
Kako deluje?
Registracija za program
Registrirajte se za partnerski program in prejmite enolično partnersko povezavo ali ID.
Pritegnite stranke
Vsi uporabniki, ki sledijo vaši povezavi ali se registrirajo z vašim enoličnim ID-jem partnerja, postanejo vaše povabljene stranke, kar ostanejo za zmeraj.
Promoviranje partnerske povezave
Svojo partnersko povezavo ali ID lahko delite z obiskovalci svojega spletnega mesta, partnerji in strankami. Da pritegnete nove uporabnike, lahko uporabite različne priročne načine: s pasico na spletnem mestu, e-poštnimi novicami in povezavami na straneh družbenih medijev.
Prejemajte nagrade
Za vsak račun, ki ga plača nova (povabljena) stranka, prejmete provizijo, stranka pa prejme dodaten popust na vse storitve.
Vprašanja in odgovori
Kaj je partnerski program Autoline?
Partnerski program Autoline je sodoben način, s katerim organizirate svoj pasivni prihodek. Registrirajte se za partnerski program, pritegnite uporabnike k platformi Autoline in prejemajte prihodek od plačil, ki jih izvedejo stranke, ki ste jih pritegnili.
Kaj je partnerska povezava (povabilo)?
Partnerska povezava (priporočilo) je posebna povezava, ki vsebuje enolični ID partnerja. S partnerskimi povezavami pritegnete nove uporabnike in prejemate nagrade za nove člane. Te povezave nam povedo, da ste novo stranko pripeljali vi. Stranka mora samo slediti partnerski povezavi in se registrirati, mi pa jo označimo kot vašo povabljeno stranko. Partnersko povezavo najdete v osebnem računu partnerja, potem ko se registrirate.
Kaj je enolična partnerska koda?
Partnerski ID je posebna koda in hkrati enolični identifikator partnerja. Partnerski ID-ji nam povedo, da ste novo stranko pripeljali vi. ID je priročen, saj ga je mogoče poslati kot besedilo ali ga potencialni stranki povedati ustno. Stranka lahko ID vnese v ustrezno polje, ko se registrira, ali ga sporoči vodji po telefonu. Partnerski ID najdete v nadzorni plošči za račun partnerja, potem ko se registrirate.
Je to donosno za (povabljeno) stranko?
Vsaka stranka, ki se registrira z vašo partnersko povezavo ali ID-jem partnerja, prejme dodaten popust (10 %) za vse storitve podjetja.
Kje lahko objavim povezavo s povabilom?
Partnersko povezavo lahko objavite na spletnih mestih, blogih, forumih, straneh družbenih medijev in drugih platformah, razen če to prepovedujejo pravila partnerskega programa.
Kakšen odstotek prejmem za vsako stranko, ki jo pritegnem?
Partnerji prejmejo 10 % kot provizijo za plačila, ki jih izvedejo nove stranke. Če vas zanima tesnejše sodelovanje, se lahko o posameznih pogojih dogovorite tudi z našim vodjem.
Kako si izplačam sredstva?
Provizije za plačila strank so takoj knjižene vašemu saldu na Autoline. Izplačate jih lahko na račun Paypal ali z bančnim nakazilom (v tem primeru boste morali izdati račun). Izplačila provizij so izvedena na zahtevo. Najmanjši znesek izplačila je 20 EUR za Paypal oziroma 50 EUR za bančno nakazilo.
Kako je stranka povezana s partnerjem?
Stranka se poveže s partnerjem:
- ko klikne vašo partnersko povezavo;
- ko pri registraciji svojega podjetja na Autoline vnese vaš ID partnerja;
- ko pri aktiviranju storitve (v pogovoru ali korespondenci) vaš ID partnerja omeni vodji.
Uporabniki, ki so že stranke pri Autoline, se ne morejo povezati s partnerjem.
Ko stranka aktivira storitev z vašim ID-jem partnerja ali s partnersko povezavo, prejme dodaten popust (10 %) na vse storitve podjetja.
Kje si lahko ogledam statistiko za stranke, ki jih pritegnem?
V vašem računu partnerja je zavihek "Statistika", kje lahko spremljate vse edinstvene klike vaše povezave, število novih strank in plačila za vsako stranko.
Moram imeti svoje spletno mesto, da lahko postanem partner?
V partnerskem programu lahko sodeluje vsak, spletno mesto pa ni potrebno.
Imate več vprašanj? Pišite nam
Ste pripravljeni, da zaslužite z nami?
Postanite partner