» Oglaševanje z oglasno pasico

Oglaševanje z oglasno pasico

Postavitev banner oglasov na strani Autoline je odlična izbira za povečanje prodaje izdelkov in storitev, za povečanje prepoznavnosti dobro znanega podjetja in nove znamke, kot tudi privabljanje ciljnih strank na Vašo stran.
Za postavitev bannerja enostavno izberete ustrezno mesto in za ostalo bomo poskrbeli mi: izdelava bannerja in oblikovanje le tega sta že všteta v ceno bannerja!
Več kot 125 000 uporabnikov dnevno obišče stran Autoline in oni lahko postanejo Vaše stranke!


Kaj je banner?
Banner je slikovni element, ki lahko vsebuje logotip ali fotografije mahanizacije Vašega podjetja in tudi povezavo do Vaše strani ali Vaših oglasov na strani Autoline.
Primeri naših bannerjev

Postavljanje bannerja v kategorije

Zastopnikom s posebno vrsto mehanizacije ali s posebnimi storitvami priporočamo, da banner oglase postavijo v ustrezne rubrike. Na primer, če vaše podjetje prodaja težko mehanizacijo, bo rubrika "tovornjaki naprodaj" najbolj primerna za Vas, saj to rubriko obiščejo prav tisti obiskovalci, ki kupujejo tovornjake in tako jim bo Vaš banner nedvomno viden.

Postavljanje bannerja na glavno stran

Banner oglaševanje na glavni strani je namenjeno širšemu krogu uporabnikov in je bolj primerno za oglaševanje splošnih storitev. Na primer, če Vaše podjetje ponuja lizing storitve, bo Vaš banner bil zanimiv 90% ljudem, ki obiščejo glavno stran. Postavitev banner oglasa na glavno stran bo odlična izbira tudi v primeru, da je Vaše podjetje pravkar stopilo na trg in Vaš glavni cilj je povišanje prepoznavnosti znamke in nudenih storitev.
Linemedia
Kontakti:
tel: +48 505 110 455
Ure: Pon. - Pt. 9.00 - 17.00
Pošlji sporočilo
captcha
Sporočilo je bilo poslano
Naši operaterji vas bodo kontaktirali kmalu
S klikom tukaj se strinjate z našimi pogoji poslovanja in s sporazumom o uporabniku.